Går i med planer om nyfødtfotografering af jeres lille guldklump? Vi har efterhånden fotograferet, mere end 1000 nyfødt og babyfotograferinger, i hele DK. Få taget skønne billeder af jeres dejlige guldklump. Et evigt minde til jer forældre og en god gaveidé til f.eks. de stolte bedsteforældre. Vi kan altid tage billeder af dit barn hele livet i gennem, men vi har nogle gode aldre som vi anbefaler.

Se vores newborn billeder her

Nyfødtfotografering

søde fotos af baby

En god baby-alder er 3-4 måneders alderen da vi kan tage søde fotos af baby der ligger på maven og griner. Eller for de mere livlige billeder med masser rekvisitter er 7-9 måneders alderen rigtig god. Da dit barn kan mange ting selv der, f.eks. sidde selv (men ikke for mange) og I får derved mere ud af fotograferingen.

Babyen f.eks. at de kan sidde selv i en kuffert eller balje, osv. Mht. ældre børn, er det meget forskelligt. Vi tror at I selv derhjemme er de bedste til at vurdere hvornår jeres barn er mest klar til at blive fotograferet – men måske ikke lige så nemt i trodsalderen. (nyfødtfotografering)

søde fotos af baby

Nyfødt-billeder

Hvis du ønsker Nyfødt-billeder, skal du læse videre under fanen Nyfødtfotografering, men husk at din nyfødte ikke må være ældre end 14 dage gammel, når billederne tages. Hvis du ønsker billeder hver måned af dit barns første år, så læs mere under fanen Månedsfotografering, her kan du også læse om Årsfoto. (nyfødtfotografering)

Nyfødt-billeder

neutralt tøjvalg til fotografering

Uanset alder, anbefaler vi at man tager neutralt tøj på. Sørg for det ikke bliver alt for sæsonpræget. Helst også ingen tøj med store prints, citater, mærker eller figurer på tøjet. Det stjæler unødig opmærksomhed. Farver som lyseblå, beige, hvid, grå, pastelfarver, gammelrosa/pudderfarvet eller lign. støvede farver fungere rigtig godt.

F.eks. beigefarvet bukser og blå skjorte, måske et par seler eller andet sødt til lillemanden og en gammelrosa farvet lille strut-kjole og et sødt matchende hårbånd til lille pigen. Men det bestemmer I selvfølgelig helt selv, bare tænk på, at I skal kigge på billedet i mange år. (nyfødtfotografering)

neutralt tøjvalg til fotografering

Jeg har en del hårbånd, perler, kjoler, huer, strutskørter og lign. i atelieret og masser rekvisitter, som I kan bruge til fri afbenyttelse, men medbring da gerne noget personligt, som f.eks. hjemmestrikket tæppe, yndlingsbamsen, egne hårbånd og perler, m.m. I kan også få taget Cake-Smash billeder til barnets 1. fødselsdag 🙂

cake smash fotografering

mini-babyportrætfotografering i vores atelier

Denne pakke indeholder mini-babyportrætfotografering i vores atelier á cirka 30 minutters varighed og én opstilling; én lysopsætning og én baggrund. Portræt, tæt på. Vi fanger udtryk, på enten hvid baggrund med alm. lyslægning eller sort baggrund med skyggeeffekt. I modtager billederne let redigeret i et online-galleri til udvælgelse og vælger ud fra. I finder alle tilkøbsmuligheder under fanen “Produkter”, hvor I kan se iPhone-covers, rammer, m.m.

cake smash fotografering

Cake Smash

Denne pakke indeholder “Cake Smash” portrætfotografering i vores atelier. Vi laver gerne en web-collage af hele seancen. Jeres guldklump får lov til udfolde sig med sit fødselsdagskage og vi får en masse grin og udtryk. I modtager billederne let redigeret i et online-galleri til udvælgelse og vælger ud fra her hvilke billeder der skal være med i jeres web-collage og hvilke produkter I ellers ønsker udover. En web-collage er en digitalfil til facebook etc. I kan tilkøbe jeres collage i stor 50×60 også. I bestemmer.