Gravidfotografering

Få foreviget den flotte mave

At være gravid er noget af det største man som kvinde kan opleve. Når den lille baby er kommet ud glemmer man hurtigt selve graviditeten, men ved at få lavet flotte gravid billeder, kan du altid huske tilbage på hvordan den store smukke mave så ud. Der findes intet mere livsgivende end en gravidfotografering.

Når man som kvinde er gravid forandre kroppen sig meget. Maven vokser, kroppen bliver fyldt med vand, der kommer strækmærker og meget mere. Man kan hurtigt komme til at føle sig grim og til besvær. Når du får taget billeder ved mig ligger jeg stor vægt på også at fange moren, altså dig, og ikke kun maven. Disse billeder skal visse hvor smuk du er, også selvom kroppen er forandret.

Vi tilbyder både indendørsfotografering i dit eget hjem og udendørsfotografering

Jeg tilbyder både indendørsfotografering i dit eget hjem og udendørsfotografering et valgfrit sted.

Du bestemmer selv tøjet og der er mulighed for at prøve flere forskellige sæt af. Vælge gerne noget tøj der ikke skriger ventetøj men som er lidt smart. Det behøver ikke være praktisk dagligdagstøj, du skal føle dig flot og lækker. En åben jakke, nogen flotte sko eller en smart hat, alt kan bruges, så tag hellere for meget med end for lidt.

Jeg kender en masse flotte steder i Randers og omegn, men har du selv en idé til et fedt sted hvor vi kan tage billederne, kan det helt sikkert også lade sig gøre. Jeg arbejder i hele landet, kørselstillæg kan ses under priser.

I de kolde måneder er det vigtigt at medbringe en varm lang jakke så du kan få varmen mellem billederne.

Vælger du en indendørsfotografering kommer jeg hjem til dig.

Læs mere om familiefotograferne her