Hjemme fotografering

Hvorfor ikke få lavet en Hjemme fotografering?

Hvorfor vælge en Hjemme fotografering? Istedetfor at slæbe børnene med hen i et stort studio med store flashlamper og en masse lyde de ikke kender. Så lad da fotografen komme hjem til jer og lave en Hjemme fotografering. Vi oplever mange gange at forældre gerne vil have billeder taget i fotostudiet. Men skal vi være ærlige synes vi faktisk selv som professionelle fotografer at det er billederne fra Hjemme fotograferinger, der altid bliver de mest levende og livsbekræftende fotoserier. Vi tror det skyldes at børnene simpelthen slapper mere af når de er i vante omgivelser.

Vi kører i hele Danmark

Kreative billeder hjemme hos jer selv

Har i overvejet at få taget nogle kreative billeder af jer og familien eller børnene hjemme hos jer selv? Hjemme fotografering giver faktisk nogen super sjove og personlige billeder på en helt anerledes måde end når de laves i et fotostudio. Men hvorfor er det så at vi mener i bør få lavet familiefotos hjemme?:
  • Vi kan mærke at børnene især slapper mere af i hjemmets omgivelser
  • De billeder vi skyder bliver ikke statiske og opstillede
  • Fotografen fanger de ægte smil og spontane udtryk
  • I fået meget mere nærvær i billederne end ved studie portrætterne.
  • Vi kommer gerne ud en lørdag, søndag eller en helligdag og fotograferer jer
  • Hjemmefotografering i omgivelser i kan slappe af i
  • Lokation: I bestemmer hvor
  • Type: Familiefotos

Hjemme fotografering og familiefotos er vores speciale

Hjemme fotografering og familiefotos er vores speciale og vi har mere end 6 års erfaring med det. Vi ved hvad, der skal til for at skabe de anerledes og kreative billeder af børnene, familien, brylluppet, den gravide mave, boudoir billederne, babyfotos og meget andet. Vi har altid en masse sjove og kreative ideer når det kommer til fotografering af familien hjemme hos jer selv. Vi nyder at opleve den personlighed og kærlighed der opstår når man træder ind i hjemmet og trækker kameraet frem. Det bliver som en sjov dag i skoven med mor og far. Skriv til os og hør mere om hjemme fotografering og familiefotografering hos jer selv.