Få lavet en kreativ og anerledes Gruppefotografering af børn eller børnebørnene. I kan også samle hele familien og få taget et stort familie gruppe foto. Få taget et fælles gruppebilleder af jer søskende, bedsteforældre, børnebørn, fætter/kusine, eller af hele familien i ét fotografi F.eks. også godt til loge-, klub- eller veninde-billeder.

Festfotograf? Lej Photobooth | Ubegrænsede Billeder‎

påklædning til billedet

I vores atelier fotografere vi op til cirka 20 personer. Alt udover må foregå udendørs. Husk at snakke sammen omkring tøjvalg inden at I kommer til fotograferingen! I må gerne have tænkt og talt sammen omkring jeres valg af påklædning til billedet. F.eks. at blive enige om at vælge ens nuanver, farver, mønstre osv. Helst ingen prints, store mærker eller figurer! Det stjæler unødig opmærksomhed. Et godt valg ville være lyseblå skjorte og beige bukser til mændene, gammelrosa eller cremefarvet til kvinderne, hvis det er til farvebilleder. (Gruppefotografering)

Gruppefotografering

sort/hvid fotografering

Ved sort/hvid fotografering gør det knap så meget med farverne, men vær stadig opmærksom på mønstre, mærker osv. En idé kunne f.eks. være at alle har hvide skjorter og cowboybukser på, eller i én farve klædt. Men det bestemmer I selvfølgelig helt selv. Det er jeres foto. Det er kun lidt vejledende hjælp til Gruppefotografering.

Læs også: