Overvejer du at få skabt et familieportræt, hvor alle aldre er samlet i en smukt fuldendt helhed? Et familieportræt er en traditionel, men overset måde at dokumentere og mindes familiens medlemmer og den konstante udvikling, der sker.

Få taget jeres familieportræt hver femte år og se tilbage på, hvordan børnene er vokset, forældrene på nippet til at blive gråhåret og bedsteforældrene får dybere smilerynker i stolthed over deres klan. Det kan selvsagt være lidt kompliceret at tage et godt familieportræt, hvor alle på én og samme tid fanges i det perfekte øjeblik.

Vi fotograferer i hele landet.

Du har måske endda forsøgt flere gange uden held. Lad en professionel portrætfotograf med erfaring og let til smil klare opgaven, så alle generationer kan glæde sig over, at jeres fællesskab fastholdes og foreviges for eftertiden. 

Familieportræt på tværs af generationer

Familieportræt til hverdag og fest

Runde fødselsdage, jubilæer eller sølvbryllup er traditionelle og gode lejligheder til at fotografere hele familien – også på kryds og tværs af nutidens mere komplekse familiestrukturer. I sådanne anledninger har mor også kunnet lokke den 8-årige vildbasse i en skjorte i stedet for den foretrukne fodboldtrøje, og alle er trukket i deres festlige tøj til fejring af dagens hovedperson(er).

Vi kommer også gerne og fotograferer jeres bryllup

Et anderledes familieportræt kan tages på en helt almindelig dag, hvor vi mødes i mit studio eller on location, fx hjemme hos bedstemor eller i skoven. Det giver andre muligheder i den kreative udfoldelse for både fotografen og det enkelte familiemedlem.

En mere uformel fotografering i hverdagstøj giver anderledes plads til leg og skæg for både børn og voksne. Særligt de mere sky medlemmer af klanen vil nok sætte pris på en afslappet stemning i velkendte rammer, hvilket ofte viser sig i resultatet af familieportrættet. Heldigvis er bredt smil og god stemning noget af det, der kendertegner mig som familiefotograf.

Skab jeres eget familieportræt

Som portrætfotograf sætter jeg en ære i at skabe skønne familieportrætter, hvor glæden ved hinandens selskab lyser ud ad øjnene på alle familiemedlemmer. Et familieportræt, der udstråler liv og dynamik er skønt at have stående fremme – både for jer og for jer gæster i hjemmet. Det er personligt, og det viser, hvem I er. I bestemmer selv, om I foretrækker et familieportræt i flotte farver eller et mere stilfuldt et i sort/hvid.  

Kontakt os gerne, hvis du ønsker yderligere inspiration og kreative idéer, der kan give anledning til at få skabt det helt rette familieportræt. Målet er ikke nået, før hele familien er tilfredse med portrættet. Det kan I være sikre på.