Vil du gerne have fotograferet dit kæledyr? Så book en professionel kæledyrsfotografering ved en uddannet og professionel fotograf. Skal I have foreviget jeres bedste ven? Hund, kat, slange, hamster eller ilder. You name it. Din hund og dig i atelieret der krammer, leger og ruller rundt på gulvet af grin, din hund der løber langs vandkanten på stranden, skyggebilleder, eller din hund ell. kat i en kuffert eller andet sjovt.

Kæledyrsfotografen

Det er minder

Et foto med dig og din slange på skulderen, dit lille hamster i et sødt setup med blomster og rekvisitter. Et kæledyr er ikke “bare” et kæledyr, kan vi vist alle kæledyrsejere blive enige om. De er ens bedste ven, en del af familien, så selvfølgelig skal man også have dem foreviget! Det er ikke fjollet – Det er minder.

Kæledyrsfotografen

Uvurderlige minder, til når de engang ikke er hos os mere. De lever desværre ikke lige så længe som os, så lad være med at fortryde bagefter at du kun har et par slørede fotos på din iPhone af jeres familiemedlem, få bestilt tid og få foreviget jeres bedste ven, en del af familien, jeres kæledyr. Herinde har vi selv kæledyr, så vi forstår.

Kæledyrsfotografen

kæledyrsfotografering on location

Denne pakke indeholder kæledyrsfotografering on location efter eget valg. Det kan være i parken lige overfor butikken, på stranden, gaden, skoven, marken, hos dig eller lign. I modtager billederne let redigeret i et flot online-galleri til udvælgelse og vælger ud fra her. I finder alle tilkøbsmuligheder under fanen “Produkter”, hvor I kan se iPhone-covers, rammer, m.m.

#dyrefotograf #dyrefotografering # dyrefotografi #dyrefotografjylland #kæledyrsfoto #kæledyrsfotograf # kæledyrsfotografering

Læs mere her: