En fødsel er et enorm følelsesladet minde som vil være printet i jeres hjerter for evigt. Lad fotografen forevige jeres fødsel med professionelle billeder. En fødsel er et enorm følelsesladet minde som vil være printet i jeres hjerter for evigt. Men nu kan vi også, som noget helt nyt, tilbyde fotografering af dette, så I kan mindes dagen jeres guldklump kom til verden med dejlige billeder af de første sekunder af hendes/hans liv.

Familiefotograf Vejen

Den stolte fader der giver barnet ble

Den stolte fader der giver barnet ble på, den første stund på mors bryst, den første amning, det første syn af barnet, m.m. Dette er en populær upcoming trend i USA, som lige så stille sniger sig til Danmark også. Så det er altså noget helt nyt, som vi hos Familiefotografen selvfølgelig er en del af og vi håber at der findes en masse modige danskere som vil have dette meget intime minde foreviget, som mange andre stolte forældre.

familiefotografering Randers

fødselsbilleder

Folk der har fået taget fødselsbilleder melder efterfølgende tilbage at det er en af de bedste investeringer de har gjort sig og selvom de var lidt nervøse ved tanken, er de ikke ét sekund i tvivl om at de vil anbefale det til alle kommende forældre.