Om familiefotografen

Familiefotografen er landsdækkende fotograf Nu er det slut med kedelige familiefotos. Læs mere om fotografen herunder.

Familiefotografen

Jeg har haft et kamera i hånden i en del år, det er en passion jeg blev grebet af på et ret tidligt tidspunkt. Passionen har altid været evnen til at fortælle den gode historie og den ligger i stort set alle situationer, den kan være fyldt med humor og stemning, men også fuld af kunst og smuk.

Som fotograf er det vigtigt for mig at lave de billeder i gerne vil have, og jeg går ret langt for at finde ind til essensen af det i gerne vil. Der findes mange årsager til at man som familie har brug for en fotograf, men det handler i sidste ende altid om at huske minder. 

Det stilrene og traditionelle skal der være plads til, men jeg søger når det er muligt, at skabe det naturlige, de naturlige smil, følelser og øjeblikke – Fordi det giver autentiske og ægte billeder, vi kender alle det med at vide at “spotlight” er på os og den påvirkning det har på os – Som familie fotograf er det vigtigt for mig at skabe en sjov og afslappet atmosfære, hvor der er plads til både voksne og børn.

Naturligvis skal billeder også være fyldt med teknik og “know how” men min evne til at fange øjeblikket når det er der, eller vide hvordan jeg skaber de gode øjeblikke, er det der giver naturlige og smukke billeder, der viser jer som fam. og skaber minder i kan genkende.

Telefon

(+4542 67 90 11