Slut med kedelige og opstillede studie billeder

Vi har nok alle prøvet det i vores barndom. At skulle til fotograf. Tid til den årlige familiefotografering. Tøjet skal sidde perfekt, håret er sat og der skal smiles. Problemet her er at børn simpelthen ikke gider sådan noget pjat. At komme et fremmed sted, ved en fremmed person og en masse udstyr der kan virke skræmmende.

Børn vil lege, udforske og bare være sig selv

Børn vil lege, udforske og bare være sig selv. Derfor tilbyder jeg ikke de typiske studieportrætter som man oftest ser. Mine billeder har ikke en perfekt hvid baggrund eller anspændte og kunstige smil. Jeg bruger naturen som min baggrund eller jeres eget hjem, steder hvor børn føler sig trygge.

livsstilsfotografering

Den type fotografering kaldes også livsstilsfotografering. Det er naturlige billeder som er perfekte når familien skal foreviges. Jeg fanger børnene når de opføre sig som børn: Løber rundt, finder sten på stranden, klatre i træer osv. Selvfølgelig bliver der også fanget et samlet familieportræt eller to, men ellers er det børnene der er i centrum.

Min rolle som både familiefar og fotograf gør at jeg ved hvad der er vigtigt at fange. Ting som umiddelbart kan virke ligegyldigt nu, men om nogen år er fantastisk at se tilbage på.

Men det er ikke kun familier der kan få lavet smukke billeder. Kærestepar og søskende kan også få lavet flotte billeder.

Tag et kig på siden og kontakt mig endelig hvis i ønsker at booke en tid eller har spørgsmål.

Inde eller ude?

Vejret i Danmark er ikke altid helt pålideligt, derfor kan det være nødvendigt at skulle være indendørs. Som fotograf elsker jeg at bruge naturen som baggrund når der skal tages billeder, men hjemmet er faktisk også et fantastisk sted.

Det er her hvor man som familie skaber et liv. Det er her der er et utal af minder, små som store. Stuegulvet hvor de første skridt blev taget, køkkenet hvor der dagligt bliver lavet mad til hele familien og mange andre minder. I dagligdagen tænker vi måske ikke over det, men om mange år, når børnene er flyttet hjemmefra, så er det pludselig store ting. Derfor er det fantastisk at have smukke billeder af sin familie i hjemmet.

Find os også her:

Når i booker en indendørs familiefotografering skal i faktisk bare være jer selv. Jeg kommer hjem til jer i et par timer og fotografere jer som familie. Børnene kan lege, hjælpe med at bage i køkkenet eller hvad i nu laver sammen som familie. Jeg er fluen på væggen der fanger det hele. Jeg er fotograf men også en gæst i jeres hjem, derfor giver jeg mig også tid til at lade jer blive trygge ved mig.

FAMILIEFOTOGRAFERING PÅ DEN SJOVE MÅDE

Læs vores artikel på Find fotografen