Vi laver flere og flere forskellige slags livsstil fotograferinger rundt omkring i Danmark. Både indenfor familier, til begravelser, events og meget mere. Få foreviget jeres familie, i jeres hjem, i jeres hverdag. I stemningsbilleder. Naturligt, afslappet, spontant og helt som I er. Fotograferingen foregår hjemme hos jer selv, i jeres trygge vante omgivelser, hvor vi foreviger jer som familie; jeres hjem og jer.

livsstil fotograferinger

Detaljebilleder

Detaljebilleder af jeres personlige arvestykke, indretningen, stemningen, af mor der nyder kaffen, lillebror der ligger på fars mave, fælles familiehygge, brætspil, leg i haven, grin, dans, leg, kys og kram. Lidt Instagram-agtigt, bare i luksus kvalitet. Set fra USA. Og I kan selvfølgelig bruge billederne fra webgalleriet på Instagram også 😉 Vi kommer ud til jer cirka 1-1,5 time.

Detaljebilleder

FEST

Lad mig komme med til din fest og få den foreviget på bedste vis uden selv at skulle tænke over det eller bede dine gæster, huske at fotografere. 
Det kan være stemningen og detaljerne du gerne vil have foreviget. Bordopdækningen, talerne, sangene, gæsterne samlet eller hver for sig. Alt er muligt.

festfotograf

Til festfotografering er prisen efter aftale – så ring til os, så du kan bevare minderne til din næste fest – om det så er til guld/sølv/kobberbryllup, rund 
fødselsdag, reception eller lign. Pris efter aftale, alt afhængig af varighed, tidspunkt på dagen, ønsker, beliggenhed, etc.

ET SIDSTE FARVEL – CEREMONI FOTOGRAFERING

Begravelse, bisættelse, askespredning, ceremoni, m.m.Et Sidste Farvel til den afdøde er et helt særligt øjeblik, som fortjener lige så meget forevigelse som andre store begivenheder. Det er mig en stor ære at skulle forevige jeres afsked og sidste farvel til et varigt minde. Ved bestilling af Et sidste farvel-fotografering, er det en fin idé at fortælle det til de andre deltagene før jeg ankommer, så de har forståelse for, hvorfor jeg er der med mit kamera. Til Et Sidste Farvel-fotografering er prisen efter aftale, afhængig af opgavens omfang, beliggenhed, varighed, m.m. men starter som minimum